Љетња сезона на Копаонику почиње 26. јуна

24-06-2014 01:45:02 | | / mojenovosti.com |

Нова љетња сезона на Копаонику ове године почиње 26. јуна и за све оне који одлуче да љето проведу на планини, забавни и адреналински садржаји у овом туристичком центру биће на располагању сваког четвртка, петка, суботе и недјеље у периоду од 10 до 17 часова током цијелог љета.

Како су саопштила „Скијалишта Србије“, за љубитеље планинског одмора и ове сезоне организоване су бројне активности, па посјетиоци Копаоника могу да уживају у шетњама, панорамској вожњи жичаром „Панчић“, у вожњи бицикала по специјално одређеним рутама, али и у другим видовима забаве.

Од ове сезоне у понуди је и нова стаза, дуга 1500 метара, за вожњу специјалним доwнхилл возилима, моунтаин царт, која креће од врха Панчића преко стаза Крст до долине спортова. Од почетка љетње сезоне у овом планинском центру за све малишане, а и оне старије који воле додатну дозу адреналина, радиће боб на шинама, зип лајн и тјубинг стаза.



Карте за све садржаје на Копаонику могу да се купе на продајном мјесту код боба на шинама, а на истој локацији љубитељи планинског бициклизма могу да изнајме бицикле и моунтаин царт.

Цијена вожње бобом за одрасле је 400 динара, док је за дјецу 280, а љетњим цјеновником предвиђени су бројни пакети и погодности, о којима се заинтересовани могу детаљније информисати на сајту www.скијалистасрбије.рс, наводи се у саопштењу.