Како организовати превоз до аеродрома у метрополама у земљи и окружењу?

20-10-2023 02:39:00 | | / mojenovosti.com |

Аеродроми су огромне ваздухопловне луке, углавном бисери метропола, смештени на њиховим ободима како авиони не би реметили живот у језгру великих градова. Због таквог положаја, до њих је некада лакше, некада теже стићи. Иако су у метрополама на располагању и аутобуски градски превоз и трамваји, метро, у некима бродови, ипак није једноставно крстарити градом и стићи до аеродрома.

Сигурно да постоје директне линије из града до аеродрома, међутим, треба се снаћи и стићи до њихових почетних станица, те је неопходно наоружати се стрпљењем и спремити се за авантуру и истраживање различитих врста превоза до аеродрома. Постоји једна врло једноставна варијанта која искључује све ове претходне, а то је комби превоз до аеродрома.

Најповољнији превоз из Београда до аеродрома „Никола Тесла“

Уколико нисте из Београда, него из неког другог нашег града, деловаће претерано да се толико размишља о превозу до аеродрома и планира унапред, исто као и само лат са аеродрома. Ово ни мало није претеривање, свако ко је бар једном летео са београдског аеродрома зна да долазак до њега ни мало није једноставан, да постоји више начина од градског превоза, преко посебне линије и такси превоза, превоза комбијем и на крају остаје избор да путници иду сопственим аутом.

Нема путника који пред пут има довољно времена и комфора да себи дозволи да му долазак до терминала траје неколико сати, а ако се из Београда упутите на аеродром „Никола Тесла“ који је само 18 км удаљен од града, путовање стварно може да траје 2-3 сата, некада је просто невероватна гужва на ауто-путу до аеродрома. Од градског превоза постоји бржа варијанта, а то је одлазак таксијем, много је комфорније зато што такси долази на адресу и вози до самог терминала, али је далеко далеко скупље, па једна вожња из Београда до аеродрома може да кошта и 50 еура.

Данас су све популарнији тзв. трансфери, комби превоз до Београдског аеродрома, организују се за мање групе путника и доступни су сваког дана у недељи 24 сата.

Како да уговорите трансфер односно комби превоз до аеродрома?

Трансфер је све популарнија реч у области превоза путника, једноставно одговара услузи да се путници пребацују са свог одредишта до жељене дестинације. Трансфери до аеродрома, не само београдског, него и аеродрома у окружењу попут аеродрома у Будимпешти су све популарнији, уз ову врсту превоза до аеродрома путници имају апсолутну сигурност да стижу на време зато што превоз за њих организују људи који се одговорно баве трансферима путника, знају оптимално време потребно да се стигне до аеродрома, прате услове на путу и брину о свему што треба да допринесе што удобнијем и што мање стресном доласку до аеродрома.

Веома је важно да се удобно и растерећено стигне на лет, из тог разлога је овакав превоз до аеродрома све популарнији и све доступњи. Уговара се врло једноставно, један од начина је да се уговори путем сајта, минимум дан раније, у сезони се брзо попуне места, па је добро резервисати чим се резервише лет, ако се одлаже може и да се изгуби место у комбију. Још једноставнији начин да се резервише комби превоз је преко Vibera, Скајпа и WhatsApp-a, такође, резервације се врше дан унапред, некада има места и у тим последњим сатима пред лет, све зависи од оптерећености лета, од сезоне, свакако, не кошта ништа и тада да се покуша резервација, ако је већ заборављено унапред, само се избегава време за резервације од 22h до 8h, зато што Call центар сигурно не ради, па нема ни ко да одговори.

Уколико је реч о нарученом трансферу, возило долази на научену адресу у време договара, за аеродром у Београду то је најмање два и по сата од полетања. Цене су врло повољне, зависе од тога да ли су у једном правцу или и повратку и из ког дела града се креће до аеродрома.