Nikola Rokvić kupio kartu za sopstveni koncert!

03-04-2023 11:48:01 | | / mojenovosti.com |

Estradni umetnik Nikola Rokvić koji će održati veliki humanitarni koncert pod sloganom „Za tri naše“ u porti hrama Sveta Trojica u Vranju, pokazao je još jednom da humanost nema granice.

Podsećamo da su od danas ulaznice za koncert u prodaji po ceni od 500 dinara, ali kupci mogu ponuditi i više s obzirom da će sav prihod sa koncerta biti uplaćen na račune Fondacije Budi human gde se prikuplja novac za lečenje tri korisnice iz Vranja.
Organizatori koji imaju i tim za humanitarne akcije koji neprestano radi i nedeljno prikuplja preko 20 000 dinara došli su na ideju da prvu ulaznicu za koncert postave na humanitarne licitacije i ona je do sada dostigla cenu od 3 000 dinara.
Nikola Rokvić kada je dobio ovu informaciju odlučio je da kupi kartu broj dva za svoj koncert.On je odmah uplatio 30 000 dinara za lečenje jedne od korisnica.
Podsećamo da su sva sredstva namenjema lečenju Adriane Simeonove koja vodu bitku sa karcinomom, Nadice Stošić koja čeka na lečenje multiplaskleroze u Rusiji i Snežane Stanković koja ide na transplataciju bubrega u Belorusiju.
Od početka akcije, naporima pojedinaca, na račune tri Vranjanke uplaćeno je oko dva miliona dinara. Uz Vranjance su stala i velika imena javnog mnenja u Srbiji.