Налазите се на страници > Почетна > Спорт > G-Drive шампионат се наставља

G-Drive шампионат се наставља

29-06-2024 12:47:10 | | Фото: НИС/ vostok.rs |


Четврта трка Отвореног првенства Србског спортског картинг савеза 2024. биће одржана у недељу, 30. јуна када нас очекује незаборавна адреналинска авантура на стази Картинг центра Јагодина, уз подршку Г-Дриве премијум горива које је доступно само на НИС Петрол и Газпром бензинским станицама. Снага и енергија које пружају Г-Дриве горива најбољи су покретачи посвећених и искусних картинг тркача.

Овог викенда нас у Јагодини очекује посебно узбуђење јер се вози такозвани „контра круг“ што ову трку чини још атрактивнијом. Као и до сада, снаге ће одмерити како најмлађи такмичари у категорији Бамбини, тако и они најискуснији у категоријама Мастер и Таг, а чека нас и посебна категорија Г-Дриве куп.

Такмичарски дан почиње свечаним дефилеом у 12 часова, након чега следи најузбудљивији, такмичарски део, док је свечано проглашење победника планирано за 17 часова. За најбоље у свакој од категорија обезбеђене су Г-Дриве награде, док најуспешније у генералном пласману на крају сезоне очекују вредна признања, и то бесплатно Г-Дриве гориво и сет Г-Дриве производа.

Г-Дриве премијум горива производе се према највишим европским и технолошким стандардима. Редовном употребом Г-Дриве горива омогућавају повећање снаге и професионалну заштиту мотора. Најсавременија технологија производње потврђује врхунски квалитет нафтних деривата и зато Г-Дриве већ годинама завређује поверење потрошача.