НИС и КК Партизан позивају црно-беле на директан пренос утакмице Партизан – Реал Мадрид

03-05-2023 01:43:53 | | Фото: НИС/ vostok.rs |

Компанија НИС и КК Партизан обезбедили су за све симпатизере црно-белих директан пренос утакмице између КК „Партизан“ и КК „Реал Мадрид“ која се одржава вечерас у Штарк арени.

Компанија НИС и КК Партизан обезбедили су за све симпатизере црно-белих директан пренос утакмице између КК „Партизан“ и КК „Реал Мадрид“ која се одржава вечерас у Штарк арени. За све оне који нису у могућности да прате меч уживо, гледање утакмице омогућено је вечерас на отвореним теренима на Калемегдану, од 18.30 часова.

Све навијаче који се одлуче да прате меч свог омиљеног клуба вечерас са Калемегдана очекује добра забава уз ритам DJ музике.

Трећи дуел црно-белих и краљевског клуба у оквиру Топ 8 фазе Евролиге заказан је за вечерас са почетком у 20.30 часова, а у прве две утакмице „Партизан“ је однео победу, што значи да их још један тријумф дели од одласка на „Фајнал 4“. У случају пласмана на F4, навијаче на Калемегдану очекује изненађење.

Нека Калемегдан вечерас буде у црно-белој боји! Дођите да у што већем броју подржимо партизановце на путу ка освајању Евролиге!