„Мекдоналдс“ у Русији преименован у „Укусно и тачка“

12-06-2022 11:44:26 | | Нови лого некадашње Мекдоналдс мреже, која је отворена под н |


Првих 15 ресторана бившег ланца "Мекдоналдса" поново је отворено у Москви и Московској области под новим именом "Укусно и тачка", преносе РИА Новости.


„Задовољство ми је да вам представим наше ново име - Укусно и тачка“, рекао је Олег Пароев, генерални директор компаније.
Према његовим речима, сутра ће у Русији бити отворено још 50 ресторана, а до краја јуна око 200.

Али за сада, посетиоцима неће бити доступни сви производи. Пароев је то објаснио логистичким потешкоћама, као и чињеницом да се ресторани отварају у рекордном року.

Неке познате ставке неће бити у новом менију - на пример, "Биг мек" хамбургер.

"То је зато што ова имена, ови брендови, њихов изглед и технологија производње имају директну везу са брендом `Мекдоналдс`. Али желим да обећам да ћемо у врло блиској будућности имати достојне замене за ове производе, за које сам сигуран, да ће наши потрошачи ценити и волети“, рекао је извршни директор.

Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.

Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti