МТВ Адриа наградио најемитованије спотове у 2012. години

08-03-2013 10:39:00 | | Агенције / Б.В. / Фото: РТРС |

Спотови бендова ''С.А.Р.С'', ''Дјечаци'' и ''Who See'' награђени су МТВ ''дабл платинум'' наградом за најемитованије спотове у 2012. години на каналима МТВ Адриа.

Спотови бендова ''С.А.Р.С'' (''Перспектива''), ''Дјечаци'' (''Ловринац'') и ''Who See''(''Reggaeton Montenegro'') емитовани су преко 800 пута на каналима МТВ Адриа.

Пет извођача освојило је МТВ платинум награду за преко 400 емитовања спота на регионалном МТВ каналу, а то су - ''Sevdah baby' и Ђиxx ''Извини душо извини'', ''Елементал'' за спот ''Малена'', ''Connect'' за спот ''Game Over'', Бајага и инструктори за ''Време'' и Филип Диздар за ''Ходаш на рукама''.

Награду ''Голд'' освојили су извођачи са преко 200 емитовања спота на каналу МТВ-ја, а то су - Едо Мајка за спот ''Паника'', ''Урбан & 4'' за спот ''Ако се напијем до смрти'', Сидарта и Лара Б за спот ''Hoolywood'', ''General Woo'' спот ''Ништа се не мијења'', ''Once Again'' (Trash Candy) и ''Прво ја'' (Хладно пиво).

Нумера ''Gangam Style'' коју изводи јужнокорејски репер Псај најемитованија је страна нумера на МТВ-ју са преко 800 емитовања на каналу МТВ Адриа.