Бастос посуђен Шалкеу до краја сезоне, Камара у Болтону

30-01-2013 01:37:00 | | bundesliga.com / Б.А. / ФОТО: Агенције |

На званичном сајту федбалског клуба Шалке је објављено да је Олимпик Лион пристао да им посуди бразилског интернационалца Микаела Бастоса до краја сезоне. Досадашњи фудбалер Партизана Медо Камара појачаће Болтон, јављају београдски медији.

Микаел Бастос ће други дио сезоне провести као посуђен играч у екипи Шалкеа, објављено је на званичном сајту клуба. Бастос стиже као замјена за Луиса Холтбија који је продат Тотенхему. 

"Одушевљени смо што ће нам се Бастос придружити. Он је искусан играч с интернационалним искуством који ће одмах побољшати нашу игру. Такође, он има право да игра у Лиги шампиона", изјавио је спортски директор овог клуба, Хорст Хелт.

Бастос ће у Шалкеу носити број 9.

Досадашњи везни играч Партизана Медо Камара, у сриједу путује у Болтон, гдје би требао да потпише уговор са истоименим чланом Чемпионшипа. Репрезентативац Сијера Леонеа већ дуже вријеме не крије да није задовољан статусом у шампиону Србије, те је његов одлазак био очекиван.

Камара је за Партизан одиграо 52 првенствене утакмице, а прошле полусезоне само 14. За клуб је уговором био везан до јуна ове године.