Седми пролећни „Вивалди форум“ на Мокрој Гори

17-03-2016 03:19:30 | | / vostok.rs |


Седми пролећни „Вивалди форум“ биће одржан од 24. до 26. марта на Мокрој Гори. Манифестација с традицијом која датира из 2009. године у организацији Мокрогорске школе менаџмента ове године ће окупити оне који размишљају конструктивно и критички.

Форум је намењен онима који доносе сложене одлуке и имају високу одговорност у својим организацијама, директорима, власницима, предузетницима и свима другима који себе виде у Србији, а Србију као одговорног и стабилног играча у региону и свету.

Гости овај форум описују као, „годишњу дозу инспирације“, „путоказ“ и „интелектуалну стимулацију“. Поред веома живих дискусија, овај форум је познат по изванредном повезивању, друштвеним и забавним садржајима. Овогодишњи пролећни „Вивалди ЦЕО форум“ је организован уз институционалну подршку Српске асоцијације менаџера.

Дискусије ће се водити о новом светском (не)поретку и геополитици у Европи, предузетничкој иницијативи, новим трендовима у пословању, привредним активностима од Вардара па до Триглава, србским „Миленијалсима“ на радном месту, о утицају појединца на промене, као и потреби постојања елите у Србији.

Током пет панела и два предавања гости форума ће имати прилике да чују ставове и укрсте аргументе са неким од најбољих србских и регионалних топ-менаџера, као и водећим интелектуалцима.

„Вивалди форуми“ организују се четири пута годишње, симболично почетком сваког годишњег доба, и представљају место сусрета, повезивања, размене искустава и мишљења стручних људи из света привредног, друштвеног и културног живота са циљем унапређивања услова пословања нашег друштва. Форуми су оцењени као инспиративни, корисни и омиљени од стране стручне јавности.