Шешељ позвао на бојкот хрватских производа

24-09-2015 06:47:29 | | / vostok.rs |


Србска радикална странка је повела кампању, којом позива србски народ и све грађане Србије да не купују робу хрватске производње, да не купују робу у продавницама чији су власници Хрвати и то треба да буде показатељ националног поноса и достојанства, које се непрекидно нарушава.

„Приватизације „Агрокора“ и „Атлантик групе“ проведене су криминалним радњама и мора се повести истрага како је до тога дошло. За веома ситан новац Хрвати су све ово добили у време досманлијског режима. Људи који су у тај криминал били умешани морају да иду у затвор. Ако овај режим заиста намерава да води озбиљне потезе у заштити србских националних интереса, онда мора повести истрагу како је дошло свих ових приватизација,“ истакао је проф. др Војислав Шешељ на данашњој конференцији за новинаре, рекавши да је забрана уласка свих роба произведених у Хрватској на територију Србије добар потез владе.

„Надамо се да то неће бити краткотрајна мера, да неће врло брзо од тога да одустају, под притиском Европске уније или било кога са Запада. Та мера мора бити показатељ једне озбиљније оријентације Србије у спољној политици, поготово на балканским просторима,“ нагласио је проф. др Војислав Шешељ.