Уживајте у чарима италијанске престонице са попустом

11-08-2013 10:49:02 | | БЛИЦ/ mojenovosti.com |

Ако још увек нисте посетили италијанску престоницу портал Супер одмор за вас има специјалну понуду, три ноћења са доручком и аутобуски превоз за 179 евра по особи.

Уколико данас резервишете аранжман који вам нуди портал "Супер одмор. рс" остварићете попуст од 10 одсто. За оне који хоће да уживају у чарима Рима, имају могућност да факултативно посете

Полазак је заказан за 23 август, а смештај је у хотелу са три звездице из ланца Сабреали. Налази се у центру града, у зони Термини станице у непосредној близини туристичких атракција. Хотел има рецепцију и ресторан за доручак, а све собе имају клима уређај, телефон, ТВ и купатило.
Рим је културно-историјски центар Италије и Европе, а стари део Рима је прави музеј на отвореном у коме се налазе остаци древних зграда, тријумфални лукови, трг са фонтанама.
“Сви путеви воде у Рим” – гласи стара изрека. Без обзира на пут који је одабрао, посетилац мора знати да ће му се пружити прилика да разгледа и проучава историјско и уметничко благо светских размера, будући да је римска цивилизација, заједно са грчком, била велика колевка западне цивилизацијеРимска дела прожета су осећајем величанствености и снаге.
Тај основни значај римског градитељства неминовно ће одушевити посетиоца када буде разгледао форуме, амфитетре, базилике, славолуке.
Више информација погледајтеovde.