МИ 6 у параноји: Чувајте се фаталних руских шпијунки Опширније: http://rs.sputniknews.com/svet/20150427/1537153.html#ixzz3YaPmV9gP

28-04-2015 09:16:48 | | / vostok.rs |


Џејмс Бонд боље да се припази следећи пут кад сретне заносну плавушу на некој од својих тајних мисија. Може да се испостави да је девојка заправо руски шпијун и да ју је лично Кремљ послаo да „ишчачка“ поверљиве информације од британских тајних агената. Британски лист „Дејли експрес“ јавио је да је британска тајна служба МИ6, потпуно озбиљно, издала упозорење својим обавештајцима да су у опасности од инфилтрирања и уцењивања од стране руских шпијуна.

Порука коју МИ6 жели да пренесе овим саопштењем је да Владимир Путин покушава да на нови начин претвори британске агенте у контраобавештајце, како би дошао до строго поверљивих информација.

Оно што је најзанимљивије је посебно упозорење МИ6 својим агентима да се чувају замки заносних руских шпијунки које би могле да покушају да заведу своје „жртве“ и на тај начин дођу до поверљивих информација.


Према упутствима које је дао МИ6, када британски тајни агенти наиђу на неког ко би, по њиховом мишљењу, могао да буде руски шпијун, треба у најкраћем року да позову број за хитне случајеве, како би се спасли лукавих сплетки и шарма руских тајних агената.

Шта је следеће што ће МИ6 смислити како би сачувао британске тајне агенте од фаталних руских шпијунки?