Ово је Моторола X

22-07-2013 10:26:23 | | b92/ mojenovosti.com |

Напокон је познато када ће Моторола открити дугоочекивани Мото X – први смартфон за који се верује да је дизајниран од самог почетка до краја под новим власником Гооглеом. Мото X ће званично бити представљен 1. августа а у међувремену на интернету су се појавиле и званичне фотографије уређаја.

На први поглед не види се ништа што би могло да буде револуционарно, иако је видљив Мото X знак на заобљеној задњој страни смартфона, док слика на екрану може бити наговештај свих опција о прилагођавању Андроида од стране корисника.

Када је хардвер у питању, досадашње гласине нису наговештавале никакве импресивне перформансе, али иновације попут стално активног гласовног асистента типа Гоогле Ноw могле би да буду занимљиве.
Ако је веровати гласинама, у питању је уређај који ће радити на Андроиду 4.2.2 и који ће поседовати 2ГБ РАМ-а, дуал цоре 1.7ГХз МСМ8960 Про процесор и 16ГБ простора за складиштење информација.
За све оне који се плаше да дуал цоре процесор неће бити у стају да изађе у сусрет свим њиховим потребама, поједини бенцхмарк тестови показали су да је уређај био бољи од Галаxyја С4 и модела ХТЦ Оне.
Моторола X ће поседовати и камеру од 10 мегапиксела као и ХД дисплеј резолуције 1196 x 720п.