Љуба Пантовић нервозу лечи никотином!

22-07-2013 07:06:49 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Пантовићка палила цигарете једну за другом у једном клубу на Ади Циганлији.

Рекло би се да су ови стихови из песме Цеце Ражнатовић „Забрањено пушење“ ових дана омиљени Љуби Пантовић. Боди-билдерка ужива у цигаретама толико да их не испушта из руке. На „Фарми“ је пушила, али не толико као сада. Да пали једну за другом, уверили су се сви који су у петак вече посетили клуб „Кокета“ на Ади Циганлији. Била је тамо и Љуба с пријатељем Микијем Мећавом. Она је била одлично расположена, али би се рекло да нервозу због свега што ју је снашло услед породичног скандала изгледа лечи никотином. Јер, како другачије објаснити то што пали цигарету за цигаретом.

- Љуба и Мики су се одлично проводили, а она је упркос свим породичним проблемима деловала опуштено - рекао је наш извор који се затекао у клубу.
Осим цигарета, Љуба из руке није испуштала ни мобилни телефон. Целе вечери је куцала поруке.
- Изгледа да су поруке које је добијала биле лепе, јер се смејала док их је читала. Мора да се дописивала с новим-старим дечком Слободаном - каже на крају наш извор.
Иако су неки мушкарци покушали да јој приђу, она никог није примећивала. Препустила се одличној атмосфери, забављала се с Микијем, а провод у „Кокети“ трајао је до јутра.