Амерички аналитичар позива на убијање Руса у Украјини

11-03-2015 07:47:29 | | / vostok.rs |


Сједињене Америчке Државе морају помоћи Кијеву да ликвидира што више руских војника „који су дубоко у украјинским рововима“, каже војни аналитичар Боб Скејлс.

Он сматра да се ток дешавања у Украјини једино може променити „убијањем Руса“, истичући да чак ни медији који се, како каже, налазе под Путиновом контролом „не би могли да сакрију чињницу да се тела кући враћају у врећама“.

Скејлс је у емисији на Фокс њузу рекао и да распоређивање три хиљаде америчких војника у Источној Европи неће имати никаквог ефекта.

Амерички генерал-мајор у пензији сматра да би америчка интервенција у Украјини требало да укључује и просипање руске крви.

Роберт Скејлс, генерал-мајор Сједињених Америчких Држава у пензији и војни аналитичар Фокс њуза, дао је своје мишљење о умешаности САД у Украјини, рекавши да је „једини начин на који би САД могле да имају било каквог ефекта на тај регион је да почну да убијају Русе“.

Генерал-мајор Роберт Скејлс позван је у вечерњу емисију Луа Добса у уторак како би дао своје виђење углавном о борби ирачких трупа против Исламске државе у близини града Тикрита.

Домаћин програма је, ипак, желео да добије више информација о умешаности САД у светску политику и затражио је од пензионисаног генерал-мајора да прокоментарише недавне најаве Сједињених Држава о слању 3.000 трупа у источну Европу, питајући се која би била њихова сврха.

Одговор који је на то питање добио затекао је Луа Добса.

„Мислим да сврхе нема, Лу“, одговорио је Роберт Скејлс. „То је гем, сет и меч. Једини начин да САД има било каквог утицаја у овом региону и преокрене ситуацију је да почне да убија Русе. Да убије толико Руса, да чак ни медији под Путиновом контролом не могу да сакрију чињеницу да се Руси у отаџбину враћају у мртвачким сандуцима. Али, имајући у виду (недовољан) степен подршке који смо пружили Украјинцима, узимајући у обзир (не)способност самих Украјинаца да крену у противнапад, (до те мере) да би их 12.000 Руса који кампују у њиховој земљи преузело - нажалост, то се неће догодити“.

Део који се односи на причу о Русији почиње на 03:17.

Читајте више наУкрајина и Новорусија из минута у минут