ГЛЕДАТЕЉКА: Еро, зарад тезги продали сте душу

19-07-2013 07:35:23 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Певали сте са шајкачом на глави Босно моја, а Мемо је Акију рекао да ће му се напити крви, рекла је гледатељка.

Певач Ера Ојданић, учесник ријалити програма Фарма, поновио је да Станија Добројевић не воли ништа што је свето и србско.

"Станија не воли ништа што је свето и србско. Чим крену народњаци он одмах оде. Ова Србија је сваком раширила руке и привила их, па поштуј ту Србију", рекао је Ера у емисији Народ пита и због те изјаве коју је изговорио и на имању у Лисовићима изазвао је велики бес једне гледатељке.
"Није битно носити шајкачу и не знати ништа. Ви сте пљунули шајкачу када сте напали Станију. Станија је изгубила отаџбину, државу, земљу, дошла је у недођију као девојчица. А вама је Мемо замерио што сте певали Ко то каже ко то лаже Србија је мала. После три дана сте певали Босно моја дива мила, на шајкачи на глави. А тај исти Мемо је рекао да ће се Акију напити крви. Ви сте због неколико тезги продали душу и своју и нашу. Како вас није срамота! И ви причате о српству и шајкачи? Како вас није стамота", веома оштро је гледатељка критиковала Еру.
У емисији је учествовала и Весна Вукелић Венди која је бранила Станију и Ери објаснила да не може да брани српство а не зна којег свеца слави.