Милош Красић мисли да је погрешио што није прешао у Зенит

15-11-2013 12:59:31 | | Глас Русије, фото: РИА Новости/ vostok.rs |


Бивши фудбалер ЦСКА Милош Красић, који сада наступа као позајмљени играч у француској Бастиљи, изјавио је да је погрешио што је почетком 2012. одбио да пређе из Јувентуса у петербуршки Зенит. Красић је играо шест година (2004-2010) за ЦСКА, освојио с армијским клубом Куп УЕФА, два пута био шампион Русије, четири пута освајао Куп и Супер куп Русије. Затим је прешао у Јувентус где је остао две године.

„Да, јављали су се људи из Зенита (почетком 2012.). Можда сам и погрешио што нисам прешао у Петербург. Али, знате... Тешко је отићи из Јувентуса. Играо сам тамо једну годину веома добро и мислио сам да ће се све променити, да ћу се вратити у прву поставу. Није успело. А затим је пропала и варијанта са Зенитом“, - каже србски фудбалер у интервјуу за „Совјетски спорт“.

Он је додао да не би имао ништа против да поново игра у руском фудбалском првенству. „Радо бих се вратио у шампионат Русије. Свиђа ми се земља, људи, ваш фудбал“. Красић је још изјавио да би једино одбио предлог московског Спартака. „У фудбалу је све могуће. Али ја волим ЦСКА, навијаче, председника клуба... Наравно, да не бих отишао у Спартак“. Милош Красић је играо 46 утакмица за репрезентацију Србије, дао четири гола. „За репрезентацију више не играм, али нисам ни на кога љут због тога. Надам се да ћу се вратити. Имам 29 година, нисам толико стар. Ако се вратим на ниво игре који сам имао у ЦСКА, сетићеме се и у репрезентацији“, - каже Милош Красић за „Совјетски спорт“.