Comtrade oficijelni dobavljač 'Svetskog atletskog prvenstva u dvorani 2022'

22-09-2021 04:56:07 | | / mojenovosti.com |

Danas je u novim prostorijama kompanije Comtrade održano druženje sa medijima, a u sklopu kojeg su direktor Preduzeća SP Atletika 2022, Predrag Momirović i direktor marketinga kompanije Comtrade Ljubomir Ristić potpisali ugovor.

Kompanija Comtrade obezbediće svu neophodnu IT opremu za organizaciju najvećeg atletskog dogadjaja ikada na našim prostorima.

„Kompanija Comtrade podržava srpsku atletiku već više od jedne decenije. Od najvećih takmičenja do škola atletike, uvek smo bili tu za „kraljicu sportova“, pa naša podrška ovom Svetskom atletskom dvoranskom prvenstvu dolazi kao prirodan nastavak saradnje. U godini u kojoj kompanija Comtrade obeležava 30 godina svog veoma uspešnog razvoja, nastavljamo da negujemo sportski duh i vrednosti, i da podržavamo one koji ih dele sa nama“, rekao je gospodin Ristić.

Ovom dogadjaju prisustvovao je i predsednik Srpskog atletskog saveza, Veselin Jevrosimović, predsednik Lokalnog organizacionog odbora, Slobodan Branković koji je predstavnike medija upoznao sa događajima koji nas očekuju u narednih šest meseci. Takođe, događaj je uveličao srpski reprezentativac, osvajač bronzane evropske medalje u skoku udalj, Strahinja Jovančević.

(SAS)