Wиндоwс 10 ускоро уводи карактеристике које смо дуго чекали

17-01-2018 04:42:18 | | pink.rs/ mojenovosti.com |

Колико пута вам се догодило да оставите рачунар укључен, а у касним сатима почну да стижу подсетници од пријатеља и колега? Нова надолазећа надоградња за Wиндоwсе 10 планира томе да стане на крај.

Најновији додатак за Wиндоwс који је стигао у склопу недавне 'ране објаве' надоградње 'Инсидер Превиеw Буилд 17074' носи име 'Тихи сати' и створен је за кориснике који пре свега чезну за мало мира и тишине.

Qуиет Хоурс, односно Тихи сати омогућују кориснику да у одређеном раздобљу искључи све подсетнике осим оних које долазе од људи који се налазе на листи приоритета. Qуиет Хоурс исто помаже при игрању на пуном екрану у конфигурацијама са два или више монитора.
Додаци које доноси ова надоградња не усресређују се на искључивање подсетника. На путу су побољшања за читање дигиталних књига ЕПУБ формата, као и за синхронизацију читања на више уређаја.
Оно што ће многе одушевити је, коначно, опција за искључивање чувања лозинки за домене. Ово такође укључује аутоматско чување лозинки и спремање екстензија у ИнПривате моду рада.
Читаву листу побољшања можете пронаћи у склопу службеног блога Wиндоwс 10.