Одбијен напад дроновима на термоелектрану у Севастопољу

22-11-2022 07:46:10 | | фото: © РИА Новости / Алексей Мальгавко/ vostok.rs |


Приликом покушаја да се приближе термоелектрани Балаклава у Севастопољу, снаге ПВО су обориле две беспилотне летелице, није било оштећења на цивилној инфраструктури и није било жртава, рекао је гувернер града Михаил Развожајев.

„Приликом покушаја приближавања ТЕ Балаклава, снаге ПВО су обориле два дрона. Укронацисти су поново покушали да нападну нашу ТЕ Балаклава. Вероватно су хтели да темпирају напад својим терористичким актом, који су починили пре седам година, када су 22.11. дигли у ваздух далековод у Херсонској области и на Криму и када је дошло до нестанка струје у Севастопољу. Није успело“, написао је Развожајев на свом Телеграм каналу.

„Сада је у граду мирно, али су све снаге и службе у стању борбене готовости“, нагласио је Развожајев.

Системи противваздушне одбране оборили су два дрона који су покушали да нападну Севастопољ, саопштио је гувернер Михаил Развожајев на свом Телеграм каналу.

Он је истакао да се покушаји напада настављају, те да су о
дбијена још три напада дроновима изнад Црног мора.

Поштовани читаоци, на нашемTелеграм каналуможете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.


Наш Телеграм канал -https://t.me/vostokvesti