ДФ: Кривокапића да постави питање повјерења владе у Скупштини или поднесе оставку

14-01-2022 06:19:09 | | / vostok.rs |

Демократски фронт поздравио је изјаву потпредсједника владе Дритана Абазовића да би требало провјерити да ли Влада Здравка Кривокапића има подршку у Скупштини Црне Горе.

“Потпредсједник Владе је саопштио и да не би било нормално да влада ради без те подршке и да то треба расчистити. ДФ позива Здравка Кривокапића да повуче логичан и частан потез - да постави питање повјерења владе у Скупштини или поднесе оставку”, поручују из ДФ-а.

Како ДФ наводи у саопштењу вјерују да је сваком грађанину Црне Горе познато да ова Влада, како кажу, има тек неколицину посланика који сматрају да је она испунила очекивања грађана који су гласали на изборима 30. августа 2020. године.

“Што се прије расчисти ова непријатна ситуација то ће бити боље за све грађане Црне Горе. Познавајући људе којима је стицајем околности допала сва власт у Црној Гори, увјерени смо да им овај позив јединог политичара у извршној власти не значи много. Част и одговорност су једно, а драге фотеље у Влади нешто сасвим друго. У тим координатама ће се вјероватно кретати и одговор Здравка Кривокапића”, закључује се у реаговању ДФ-а.