Саша Матић заказао и други концерт 9. марта

18-02-2016 02:37:05 | | / mojenovosti.com |

Након сада већ званично рекордно распродате Комбанк Арене за Дан жена, један од најбољих певача данашњице, одлучио је да својој публици приреди још један концерт али овога пута у Сава центру.

Саша Матић ће 9.марта, одржати и други солистички концерт за редом, под називом “Концерт за пријатеље” где ће публика имати прилике да ужива у идилицној атмосфери најлепшее концертне дворане у Србији.

“Након што су карте за концерт у највећој дворани плануле у рекордном року, заједно са својим тимом, одлучио сам да београдској публици приредим још један спектакл за памћење.То је моја обавеза пошто јер, нажалост, има много оних који нису успели да дођу до улазница за цонцерт у Арени. Одабрали смо да то буде Сава Центар, где ћемо сви заједно уживати 9.марта у мало другачијој и интимнијој сцени него у Комбанк Арени, али спектакл никако неће изостати”, наводи Саша Матић.
Како се наводи у саопштењу Камарад Продукције, улазнице су у продаји од четвртка, 18. Фебруара по ценама од 1400 до 2000 динара, на благајни Сава центра, као и на продајним местима “Евентима”, “ДД Тицкетс-а” и “ТицкетЛине-а”.
После два велика концерта у Београду, Саша се припрема и за солистички концерт у Загребу, концертној дворани Лисински, 21.маја.