Арена ће бити крцата, Саша Матић распродао концерт!

16-02-2016 12:49:55 | | / mojenovosti.com |

Саша Матић поставља рекорде: Распродао Арену скоро месец дана пред концерт!

Улазнице за највећи спектакл ове године, концерт Саше Матића у Комбанк Арени, плануле су у рекордном року. И након пуштања додатног контигента карата- којих је остало још мало, један од најпопуларнијих певача на Балкану, успео је да распрода највећу дворану у Србији и то двадесетак дана пре концерта

„Нисам очекивао да ће се тако брзо тражити карта више за концерт. Велико хвала мојој публици што ће у толиком броју доћи у Арену, да заједно направимо највећи спектакл али и да дамама улепшамо њихов празник“, рекао је Матић.

Певач ће овим наступом пред београдском публиком прославити 15 година каријере а спектакл у три чина имаће прилику да види преко 20.000 људи
У знак захвалности за сјајне реакције публике на нови албум “Забрањена љубав“, фолк певач Саша Матић запеваће публици 8. марта на солистичком концерту у београдској Комбанк арени. Саша ће с љубављу приредити спектакл у којем ће те вечери нарочито уживати даме будући да се одлучио за музички угођај на Дан жена када ће публику подсетити и на своје најлепше баладе: “Неке птице никад не полете“, “Кад љубав закасни“, ” Нађи нову љубав”, “Море туге” и многе друге.
Матић ће том приликом прославити и петнаест година каријере током које је снимио седам албума закључно са последњим са којег се већ издвојило неколико хитова попут “Сто свирача”, “Лагала је граде”, “Забрањена љубав”..
–Прошло је четири године од мог последњег београдског концерта и веома се радујем још масовнијем дружењу у Комбанк арени. Посебну пажњу те вечери посветићу дамама И учинићу да им предстојећи Дан жена остане у незаборавном сећању – најављује популарни певач.