НАГРАДНА ИГРА „ВОЛИМ ОТАЏБИНУ“

26-12-2015 07:53:54 | | https://studentizaistinu.wordpress.com/ mojenovosti.com |

Поштоване колеге и драги пријатељи, одлучили смо да у склопу наше кампање поводом Дана Републике Српске покренемо једну наградну игру у коју желимо укључити што већи број људи и свих оних који нас подржавају у кампањи за Дан Републике Српске. Назив ове наградне игре је „Волим отаџбину“, а циљ је да се путем фотографија, цртежа или других радова подигне свијест о томе колико је битно да се међусобно чувамо, слажемо и поштујемо.

Правила ове наградне игре су једноставна. Наиме, сви они који желе да учествују треба да нам пошаљу своје фотографије или фотографије ликовних радова на којима се види застава Републике Српске, уз то би било добро и неко културно или туристичко одредиште или било шта што асоцира на идеју љубави према својој отаџбини. Све фотографије је потребно доставити на нашу адресу: studentizaistinu@gmail.com након чега ћемо их ми прегледати и оне најбоље ћемо објавити у посебан албум на ФБ. Поред фотографије потребно је доставити име и презиме, број телефона, адресу и град, као и кратак опис слике и локације гдје је усликана. Фотографије без описа неће бити објављене. Након пријема и преглега, фотографије ћемо постављати у албум и онда можете да их дијелите са наше групе. Они који скупе највише лајкова, подјела и позитивних коментара биће побједници.
Пошто је ово наградна игра припремили смо и пригодне награде и поклоне за оне који буду најбољи, а списак награда није коначан и биће их још.
Неке од награда су:

Књига Николе Кољевића „Стварање Републике Српске“
Вински пакет винарије „Душа Метохије“ из Велике Хоче, са Косова и Метохије.
Књига Предрага Цупаћа о обиљежјима и значкама Срба у рату од 1991 – 1995.
Квалитетна и велика застава Републике Српске
Канцеларијски поклон пакет Универзитета у Источном Сарајеву
3 Мајице посебног дизајна
Мала заставица Републике Српске
Наградна игра је отворена од данас па до 9.1 када ћемо прогласити побједнике.
Позивамо све да покажу колико воле Републику Српску и пошаљу нам своје фотографије на адресу: studentizaistinu@gmail.com