РТ: Рускиња на клизању у купаћем костиму

06-03-2019 10:06:09 | | фото: © Screenshot / Viktor Andronov / RT/ vostok.rs |


Извор:Восток/РТ

Млада жена је изненадила посматраче у Русији док је шетала око отвореног клизалишта у купаћем костиму - пре него што је побегла и рекла да јој је мајчино млеко "замрзнуто".

Необична клизачица је снимљена у снежном окружењу у Дзержинску у западној Русији. Упркос хладној спољашњој температури, носила је само црни купаћи кости и беле рукавице.

"Добро, сада је време да идемо." Или ће се моје млеко замрзнути. Ја сам мајка која доји у случају да неки од вас не знају”, рекла је она пре него што је клизала.

Жена је касније рекла новинарима да је била на снимању са пријатељем. Рекла је да су биле потребне године да утренира своје тело за хладно време - ходањем по снегу босонога, као и купање у леденој води.Њен акт је изазивао мешовите реакције на друштвеним мрежама. Неки су оптужили оскудно одевену клизачицу да је неодговорна мајка, рекавши да би требало да се више брине о деци, уместо да се глупира.

„Не шали се тако. Сада имамо добре антибиотике, али са упалом плућа - ко зна… ”, написао је један од корисника.

Други су похвалили ведар став жене према животу.

"Таква супер-позитивна лепота!" Написала је једна особа. Друга је у шали приметила да би било "топлије" на улицама ако би је више жена следило.

Било је и сугестија да је цела ствар можда јефтини "Пи-ар штос", а неки су саопштили да је жена била спремна да учини све за "лајк".