Србски национални савет Црне Горе: Ви, господо, из ДПС-коалиције нијесте држава Црна Гора

10-08-2018 06:36:29 | | / vostok.rs |


Изношењем нетачних и непровјерених података, што је манир јавног сервиса, односно,штампаних и електронских медија које дуги низ година контролише ДПС-информативна служба желе се компромитовати активности Србског савјета, јединесрпске организације у Црној Гори која на доследан и одговоран начин засупа интересесрбског народа и покушава да му кроз институције државног система Црне Горепоправи изузетно сложен и тежак положај.

Информације о милионским донацијама Србском савјету за протеклих десет година сунајобичније неистине, које се могу провјерити одмах на сајту Фонда за заштиту иостваривање мањинских права, а које ће јавности бити презентоване у тачном износукрајем текућег мјесеца, чим се запослени у Фонду врате са колективног годишњегодмора.

Нијесмо сигурни да ће ДПС са владајућом коалицијом законом регулисати
антидржавно дјеловање, како се наводи у њиховом саопштењу, јер би тиме довели уопасност сопствени опстанак на власти због великог броја недржавничких инепровјерених одлука којима се противи већина грађана Црне Горе.

Било би добро да се не дисциплинује србски народ на начин што ће им неке партијске
структуре одређивати које ће националне празнике обиљежавати. Када се то не ради ниАлбаницима, ни Бошњацима, ни Хрватима, које сте пригрлили и надредили сопственомнароду, немате разлога проглашавати србски народ непријатељем државе Црне Горе,ако се зна да ју је исти кроз вишевјековну историју стварао.Ви, господо, из ДПС-коалиције нијесте држава Црна Гора. Ви сте тренутно самочиновници у власти који једни друге прекорити не можете. У овом тренутку запало васје па радите што вам је воља, али неће бити добро онима који се Бога не боје а људи не

стиде.

У Подгорица, 10.8.2018. године
Информативна служба Србског националног савјета