Вредне награде уз NISOTEC производе

12-10-2017 08:16:55 | | / vostok.rs |


Компанија НИС припремила је посебна изненађења за потрошаче приликом куповине прозвода из асортимана NISOTEC палете на НИС Петрол и GAZPROM бензинским станицама, као и у продајним објектима компаније „Газелакомерц“.

Куповином до 31. октобра NISOTEC синтетичког или полусинтетичког моторног уља за путничка возила, уз сачуван фискални рачун, потрошач остварује право на учешће у наградној активацији, а самим тим и могућност да освоји вожњу у NISOTEC возилу од куће до посла или до друге жељене локације. Срећни добитници имаће прилику да током наградне NISOTEC вожње одговарају на питања о најпознатијем уљном бренду компаније НИС која ће бити комуницирана путем TDI радија. Најуспешнији ће освојити вредне награде, међу којима је и картица за гориво у вредности од 3.000 динара.

Право на учешће у наградној активацији потрошач остварује слањем SMS поруке на број телефона 069 3089 399, а детаљан механизам акције доступан је на сајту www.nisotec.rs или бесплатним позивом на телефон кол центра НИС-а 08 0000 8888.

Широка палета NISOTEC производа израђена је од најквалитетнијих сировина у сарадњи са светски познатим произвођачима адитива и базних уља, а њиховом употребом омогућује се уштедa горивa, продужaвa рaдни век моторa и обезбеђује бољa зaштитa моторa од корозије. NISOTEC бренд компаније НИС добитник је великог шампионског пехара овогодишњег Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду за врхунски квалитет моторних и хидрауличних уља, као и седам великих златних медаља и три златне медаље за квалитет производа NISOTEC палете.