Нова теорија завере: Американци припремили вреће за 200 милиона лешева?!

07-11-2014 05:07:17 | | БЕОГРАД.ин/ mojenovosti.com |

Нова теорија завере која је заокупила интернет гласи – америчка федерална агенција за управљање кризама (ФЕМА) припрема се за догађај или догађаје који би могли изазвати смрт 200 милиона Американца?!

„Влада очекује велику националну кризу. Кад видите да се ФЕМА припрема за 200 милиона мртвих само у САД, е то говори нешто. Када видите да Влада контролише залихе оружја и када видите да је залиха лекова све мање – нешто није у реду. Очекују нешто драстично“, рекао је агент Зак Тејлор, који је, много година радио уздуж границе између Сједињених Држава и Мексика у Тексасу и као шеф једне патроле америчке граничне полиције у Тускону, у савезној држави Аризона у интервјуу који се већином базирао на питањима илегалног преласка граница у САД и том изјавом шокирао јавност.

Занимљиво је како ове вести нема у мејнстрим медијима и они јој уопште не придају пажњу али је исто тако било и са информацијама које су шокирале америчку јавност, а изречене су од стране америчког истраживачког новинара и публицисте који је рекао да се до сада 500 најмоћнијих банкара широм света сакрило у своје подземне базе.

Неколико десетина хиљада људи у овом тренутку широм САД-а припрема се за преживљавање уколико дође до било које врсте колапса изазваног финансијама, болести или руком инсталираном елементарном непогодом или пак ратом, али очигледно је да, ако су ове информације заиста тачне, САД у овом тренутку спремају покопати преко 200 милиона људи само у САД-у, што може бити најава катастрофе за цели свет.