Мис Русије 2017: Без мужа и рђавих навика

18-04-2017 01:44:38 | | / vostok.rs |


Титулу најлепше девојке Руске Федерације освојила је 21-годишња Полина Попова из Јекатеринбурга. Она је фото-модел, а последњих шест година је провела на подијумима Европе, Америке и Азије.

За титулу „Мис Русије 2017“ борило се 50 девојака из свих крајева земље.

Кандидаткиње су морале да испуне следеће критеријуме:

– девојка треба да буде висока преко 173 цм;

– старија од 18 и млађа од 23 године;

– без тетоваже и ожиљака на телу;

– без рђавих навика (забрањено је чак и пушење);

– без интимних фотографија и видео-снимака на интернету;

– без мужа и без деце.

Победница добија круну од белог злата вредну милион долара, три милиона рубаља (53.000 долара) и аутомобил. За друго и треће место се добијају грантови за школовање на изабраном светском универзитету.

Ове године је победила светлокоса лепотица са Урала, 21-годишња Полина Петрова.

Нова мис Русије живи у свом родном граду Јекатеринбургу (1.800 км источно од Москве), али последњих шест година је провела у путовањима по свету, јер је захваљујући својој лепоти радила као фото-модел у једној јекатеринбуршкој агенцији.

У одређеном тренутку је чак планирала да упише неки универзитет у Кини, али се предомислила и одлучила да стекне образовање у Русији. Па ипак, руска лепотица још није донела коначну одлуку чиме ће се у животу бавити и где ће живети. Планира да „у најскоријој будућности“ сама реши стамбено питање.

Полина каже да освојена три милиона рубаља (53.000 долара), као и новац који је зарадила као фото-модел, планира да искористи за куповину стана.

После такмичења за мис Русије Попова ће представљати Русију на такмичењима „Мис универзума“ и „Мис света“.

Занимљиво је да већ трећу годину заредом титулу прве лепотице освајају девојке са Урала. Полина Петрова је добила круну из руку Јане Добровољске, прошлогодишње победнице из Тјумења (2.100 км источно од Москве), а ова је годину дана раније преузела круну од Софије Никитчук из Јекатеринбурга.

Аутор: Николај Литовкин,
Руска реч