НИС и Егзит Фондација и ове године расписују конкурс за младе хероје

25-01-2017 08:50:03 | | / vostok.rs |


Компанија НИС и Егзит Фондација и ове године су расписали конкурс „Youth Heroes“, чија је основна идеја промоција младих, успешних и хуманих појединаца који представљају позитивнe примерe у друштву.

„Youth Heroes“ признања додељују се из четири области: образовање и наукa, предузетништво и креативнe индустријe, друштвени активизам и култура и уметност.

Право учешћа на конкурсу имају сви млади узраста од 15 до 30 година са држављанством или пребивалиштем на територији Републике Србије, који имају достигнућа, награде или признања из области образовања, науке, културе, уметности, друштвеног активизма, предузетништва и креативних индустрија.

O победницима из наведених категорија, који ће имати прилику да освоје новчане награде у износу од 100.000 динара, улазнице за Егзит Авантуру и курсеве ХР Центра за развој личних вештина, одлучиваће стручни жири.

Конкурс ће бити отворен до 11. фебруара 2017. године, а носиоци титуле „Youth Heroes“ биће проглашени у марту 2017. године.

Сви заинтересовани кандидати могу наћи више информација о пријави за конкурс на сајту www.youth-heroes.org.

Ово је друга година за редом да НИС и Егзит објављују конкурс за младе хероје чији основни циљ је промоција успешних младих људи. Компанија НИС подржала је овај пројекат у оквиру свог програма друштвено одговорног пословања „Заједници заједно“ са циљем да унапреди, допринесе и пружи подршку младима у Србији.

Поред компаније НИС, партнери у пројекту „Youth Heroes“су и Радио Телевизија Србије, компанија Ringier Axel Springier и ХР Центар.