Прва јавна расправа - Чиме су нас бомбардовали ’99?

02-12-2016 02:57:34 | | / vostok.rs |


Професор др Даница Грујичић, неурохирург, начелник Одељења за неуроонкологију Клиничког центра Србије и редовни професор на Медицинском факултету у Београду, објавила је на својој ФБ страници да ће бити одржана стручна расправа о последицама НАТО агресије. Саопштење др Даанице Грујичић преносимо у целости:

- У петак 2. децембра у Дому војске у Београду у периоду од 10.00 до 18.00 одржаће се прва јавна расправа и сучељавање мишљења стручне јавности о последицама НАТО бомбардовања.


Први пут ће бити сучељени ставови дела стручне јавности која тврди да последице НАТО бомбардовања имају трагичан исход по наш народ и стручне јавности која тврди да осиромашени уранијум нема толики утицај на епидемију малигних оболења.

Мој део излагања биће у другом делу расправе око 17.00 часова.

У овој расправи биће учествоваће:

Професор КПА др Далибор Кекић,

Научни саветник института Винча др Илија Плећаш,

Епидемиолог проф. др Зоран Радовановић,

Радиолог проф. др Слободан Чикарић,

Генерал у пензији Слободан Петковић,

Проф. др Даница Грујичић,

Експлозивац виши научни сарадник Мирјана Анђелковић Лукић,

Примаријус др Радомир Ковачевић.

Неке од тема су:

,,Биолошки рат","Чување и припрема за коначно решење проблема за осиромашени уранијум наком 1999.г", ,, Заблуде о здравственим последицама НАТО агресије”, Милосрдни анђео, уранијум и рак у Србији”, ''Радиолошка и хемијска контаминација СР Југославије (Р.Србије) у НАТО агресији 1999.године”, ,, Хемијски рат против Србије током агресије НАТО пакта 1999 године”, ,,Истина о урану”.

Др Даница Грујичић: Истина о последицама НАТО бомбардовања