Четворогодишња Рускиња говори шест језика

20-10-2016 09:56:15 | | / vostok.rs |


Можда ће вам ово изгледати и звучати невероватно, али малена Бела говори шест језика. Она је једноставно рођени таленат за језике.

Рускиња Бела Девјаткина говори чак шест језика. Можда ће вам ово изгледати и звучати невероватно, али малена Бела поред руског говори и енглески, немачки, француски, шпански, кинески и арапски.



Девојчица је такмичарка у једном руском шоуу за таленте и бори се за главну награду од милион руских рубаља, односно око 14.400 евра. Бела, како је од миља зову, весела је девојчица. Када се појавила у јавности многи су помислили како је родитељи присиљавају да учи језике како би се домогли главне награде, али то није тако.

Према речима њене маме, Белу су од рођења чувале гувернанте из различитих земаља. Оне су не само помагале девојчици да учи различите речи и фразе, већ су са њом разговарале и о различитим темама из дечје енциклопедије. Енглески језик Бела учи од мајке. Она је једноставно рођени таленат за језике. Мајка јој чита приче на различитим језицима, а она упија њене речи као сунђер. Мали полиглота одушевио је публику и жири шоа „Чудесни људи“.