Фанови "одлепили" за Пинкове звезде

22-06-2014 07:07:56 | | / mojenovosti.com |

Београд-- Иако се ближи тек прва сезона талент програма "Пинкове звезде", фанови Светлане Ражнатовић и Јована Милића ужурбано раде не би ли ово двоје били део жирија од септембра.

Иако се ближи тек прва сезона талент програма "Пинкове звезде", фанови Светлане Ражнатовић и Јована Милића ужурбано раде не би ли ово двоје били део жирија од септембра. Наиме, фанови су покренули "онлајн" петицију да Цеца и Јован буду чланови жирија, а за мање од три дана ту петицију је потписало више од 300 људи. Како сами кажу до сада је организовано потписивање петиције у Новом Саду и Крагујевцу, а већ у среду очекује се потписивање петиције и у Нишу и Београду.

" Одлучили смо се на овај корак јер волимо обоје! Јован јесте мало строжи и јесте да га зову србским Сајмоном, али је опет добар, а за Цецу су све речи сувишне. Најбоља, најлепша, највреднија. Будући да не можемо ићи у све градове, молимо све оне који нису потписали петицију, да је потпишу на интернету" - поручили су фанови на централном тргу у Крагујевцу.

Иначе, данас су одржане аудиције за овај шоу програм у Нишу, а како сами организатори кажу Ниш је оборио све рекорде! Аудиције је преносила регионална телевизија "Белами", која је уједно и сарадник на овом пројекту. Жири је имао пуне руке посла, а међу члановима жирија била је и нишлијка Вики Миљковић, која је обећала нишлијама један концерт:


" Тако је, обећала сам мојим нишлијама концерт и одржаћу га. Не верујем у току лета, али након Нове године сигурно ћу га одржати. Када га направимо, цела Србија ће коментарисати тај догађај"- изјавила је Вики Миљковић за емисију "Седми дан".

Након ове, следе нове аудиције и то у следећим градовима:

24.06. Пожаревац, ТВ ДМ САТ у 15х

25.06. Зајечар, Народно позориште "Зоран Радмиловић" у 15х

26.06. Нови Пазар, РТВ НП у 14х

27.06. Шабац, Народно позориште у 15х

28.06. Нови Сад, ТВ Делта, у 14х

29.06. Суботица, ТВ Цитy, у 14х

30.06. Краљево, ТВ Мелос, у 15х

02.07, Сарајево, студио ТВ Пинк, у 15х

03.07. Бања Лука, студио ТВ Пинк у 15х

05.07. Подгорица, Културно-информативни центар КИЦ, у 14х

07.07. Крушевац, сала биоскопа, у 14х