Налазите се на страници > Почетна > Спорт > Реми Русије и Енглеске

Реми Русије и Енглеске

12-06-2016 09:09:20 | | / vostok.rs |

Руска репрезентација у надокнади времена стигла до бода у дуелу са Енглеском. Енглези били бољи ривал, имали три бода у џепу, али нису издржали до самог краја. Ерик Дајер из слободног ударца претходно довео "Албион" у вођство.


Спектакуларан меч одиграли су Енглеска и Русија у Марсељу. На крају није било победника - 1:1, а Василиј Березуцки је у последњим тренуцима меча покварио славље "гордог Албиона".

Истини за вољу, Енглеска је била бољи ривал у већем делу меча. Енглези су стварали шансе, промашивали, доста тога је "скинуо" и Игор Акинфејев, али не може се рећи да Руси незаслужено освајају бод.

Прво полувреме протекло је у нападима "Албиона". Шансе су пропуштали Лалана и Руни, док је на другој страни Русија запретила само једном - после прекида.

Када се чинило да су Руси успоставили равнотежу на терену, Енглеска стиже до предности. Ерик Дајер је снажно извео слободан ударац, Акинфејев био заклоњен "живим зидом", па је на семафору стајало 1:0.

А онда је капитен Березуцки сјајно реаговао, надмашио у скоку Данија Роуза и после лопту иза леђа Џоа Харта.

Енглеска и Русија после првог кола у групи Б имају по бод, иза Велса који има три, а испред Словачке, која је без бодова.

У другом колу, 15. јуна, играју Русија и Словачка, а дан касније Енглеска и Велс.