ЛЕ: Финале пре финала у Торину

01-05-2014 08:04:22 | | eurosport.com/ mojenovosti.com |

Вечерас су на програму реванш сусрети полуфинала Лиге Европе, Јувентус дочекује Бенфику, и покушаће да надокнади гол заостатка.
Финале Лиге Европе игра се 14. маја у Торину, на истом стадиону вечерас се игра “финале пре финала”. Јувентус ће против Бенфике покушати да надокнади гол заостатка из прве утакмице (1:2).
Севиља је у другом мечу велики фаворит против Валенсије, након победе 2:0 прошле недеље на свом стадиону у Андалузији.
"Желимо финале. Упркос поразу у првој утакмици, који нисмо заслужили, јер смо већи део меча били бољи тим, мислим да смо доказали да имамо оно што је потребно да бисмо се пласирали у финале", рекао је тренер “старе даме” Антонио Конте на конференцији за новинаре.
Конте жели и заглушујућу буку са трибина “Јувентус арене”.
"Желим да наши навијачи направе ватрену атмосферу, као што су то урадили Бенфикини навијачи прошле недеље у Лисабону. Уверен сам да ћемо у реваншу играти са 12 играча. Бенфикини фудбалери би требало да се пазе, пошто ће наши навијачи ући у борбу", додао је Конте.
Напад актуелног и вероватно будућег шампиона Италије предводиће Карлос Тевес, поред њега биће Фернандо Љоренте, а у тим ће се после опоравка од повреде колена враћа Артуро Видал.
"Идемо у Торино уједињени да покушамо да прођемо у финале. Имамо квалитет и способни смо да то постигнемо", рекао је фудбалер Бенфике Лима.