ЈУЛИЈА ТИМОШЕНКО ОЖИВЉАВА ФАШИЗАМ

02-04-2014 11:59:20 | | / mojenovosti.com |

Бивша премијерка Украјине ЈУЛИЈА ТИМОШЕНКО, која је пре више година била правоснажно осуђена у Украјини ради привредног криминала и злоупотребе службеног положаја, после њеногослобађања из затвора за време недавних немира у Украјини, поново је ступила на политичку сцену.

Пре пар дана, она је изјавила у разговору са једним њеним пријатељем, да она жели да уништи руско ђубре у Украјини и да би она лично желела да она Путина са Калашниковим аутоматом гађа ун чело.

Она је даље изјавила, да би она против руског псетиња употребила атомско оружје , како би 8 милона Руса у Украјини уништила, те да би тебало поклати Русе заједно са њиховим вођом, јер би она желела да Русија изгоре и да од ње остане само изгорела земља.

У разним медијима на ову њену изјаву било је само краћих новинских извештаја, али осуде оваквог њеног оживљавања фашизма у Украјини, није било већих публикација и осуда од стране политичара, како из Америке, тако и од стране њених истомишљеника ЕУ, као што су Баросо, Холанде, Цамерон и госпођа Меркел, јер су они више година били на страни ЈУЛИЈЕ ТИМОШЕНКА која је њено хапшење и осуду мотивисала као осуду политчке природе од стране тадашњег председника Украјине Јануковича.

На питање да ли је она ово изјавила, одговорила је потврдно, истакавши да су само неки цитати манипулисани.

Међутим, према писању разних медија и коментара новинара и грађана-читалаца говори се о њеном богатству да је постала за време мандата као премијерка Украјине једна од Олигарха са иметком од око 8,5 милијарди евра, те да се је и поред тога сада кандидовала за положај председника Украјине на изборима који се требају одржати 25. маја о.г. али према извршеним анкетама у Украјини произилази да су њене шансе да постане председница Украјине врло мале, јер би само 7 одсто бирача дали своје гладсове за ЈУЛИЈУ ТИМОШЕНКО.

Многи грађани и читаоци, изјављују, да она треба да врати украдени новац грађананима Украјине, а не да се кандидује за председника државе!