Ученици МТШ "15.мај" добили награду за "Безбедан клик"

22-03-2014 12:31:49 | | / mojenovosti.com |

Београд-- Данас је у Београду у просторијама Високе школе модерног бизниса одржана додела награда најбољим тимовима, који су претходних месеци радили сајтове на тему "Безбедан интернет".

Данас је у Београду у просторијама Високе школе модерног бизниса одржана додела награда најбољим тимовима, који су претходних месеци радили сајтове на тему "Безбедан интернет". Будући да је било три победника, међу којима су били ученици из Новог Сада, али и ученици из Нишке Машинско- техничке школе "15.мај" жири је имао јако тежак посао. Креатори сајта "Безбедан клик", преко којег су се ученици ове школе пријавили на такмичење побрао је све симпатије, а један од креатора Јован Милић, изјавио је да му је драго што је његова школа поново у врху:
" Остао сам без текста. Драго ми је што се налазимо међу победницима овог такмичења. Морам да се захвалим РТВ Белами и Народним Новинама, који су нам дали јако велику подршку на овом пројекту, кроз разне емисије, али и осталим медијима."- изјавио је Јован.

Њихов сајт "Безбедан клик", поред савета за безбедно коришћење интернета, садржи и савете на пет страних језика, али и 3Д верзију сајта. Како сами кажу сајт има јако пуно посетилаца, а бројка из дана у дан расте.

" Сајт је јако посећен и драго ми је због тога. Увек кажем, да ако смо добро одрадили посао то ће показати народ, а то се управо и десило"- изјавио је Јован.

Иначе, поред Јована у тиму је био и Душан Стојиљковић, ученик четврте године ове школе, који се поред машинства и програмирања бави и плесом. Професор ментор овом тиму била је проф. Бојана Раденковић. Портал "Моје новости" и "Еновости" честита свим добитницима!


Из Ниша за Моје новости: М.Н.