Кажњени фудбалери Партизана због непрактиковања на тренингу сатанистичких јога ритуала

24-02-2014 02:52:46 | | Борба за веру/ mojenovosti.com |

Вест да је тренер Партизана новчано казнио фудбалере који су избачени са часа јоге потврђује праксу блиске повезаности професионалног спорта у Србији и окултизма. Одлазак на часове окултне вештине јоге за фудбалере Партизана није ствар избора, већ обавеза, чије се кршење кажњава.

Инструкторка јоге Ана Стојковић-Загајац избацила је фудбалере Партизана Владимира Волкова и Дејана Бабићаса са часа због смејања. Због овог „прекршаја“ тренер Партизана Вермезовић је новчано казнио ове фудбалере са по 100 евра. На основу овог догађаја је јасно да су часови окултне вештине јоге обавезни за све фудбалере Партизана.
Фудбалери вежбају јогу јер она наводно нуди сређеност мисли, психосоматску равнотежу и избацивање негативних утицаја средине. Међутим, оно што фудбалери реално добијају је религијски систем који, „буђењем чакри и сједињењем са светском душом“ служи за повезивање са палим анђелима – демонима. Најчешће сами фудбалери и не знају у шта су укључени, пошто само слушају упутства својих тренера.
Иако су већина фудбалера православни хришћани, они су под претњом казне у обавези да практикују вештину која је у потпуности супротстављена хришћанству.