Налазите се на страници > Почетна > Спорт > Ковачевић: Можемо до медаље

Ковачевић: Можемо до медаље

09-02-2016 01:54:46 | | / vostok.rs |

Након драматичне победе над Украјином, селектор футсал репрезентације Србије Аца Ковачевић верује да његова екипа може до медаље у Београду.


"Знали смо да ће бити тешка утакмица, био је велики улог. Украјина је физички моћна екипа и виђена је права рововска борба и чудно је како је на крају изрежирана. Чекали смо девет година на овакав успех и дочекали га", рекао је Ковачевић на конференцији за новинаре после меча.

Србија је у трилер завршници славила голом Милоша Симића.

"То није била смишљења акција, већ се наместило. Перић је искусно сачекао и видео Симића. Као да је неко хтео да се овако заврши меч", навео је Ковачевић.

"Имали смо шанси на почетку, искористили једну, али смо касније примили олако гол. Честитао бих Украјини на доброј партији, гол у последњој секунди био је шок за њих и видео сам да су им очи биле пуне суза", рекао је наш селектор.

Србија ће у борби за финале играти у четвртак, 11. фебруара, са победником меча Русија - Азербејџан, а Ковачевић верује у нови подвиг.

"Идемо корак по корак, добро ћемо се припремити за полуфинале. Знамо да имамо најмање искуства од преосталих учесника, али уз овакву подршку са трибина, све је могуће", закључио је Ковачевић.