ЉУБАВ ЖАКЛИНЕ И РУДОЛФА

17-01-2014 10:17:34 | | / mojenovosti.com |

Холивудски биограф Дервин Портер и независни издавач Данфорт Принс укњизи „Ружичасти троугао“,која ће се појавити у фебруару ове године,описали су љубавни роман између славног балетана Рудолфа Нуријева иЖаклине Кенеди , тврдећи да се та веза зачела док је Жаклина као супругапредседника САД Џона Кенедија живела у Белој кући.
Међутим, Жаклина није била једина из клана Кенедијевих која је гајиланежна осећања према принцу плесача, тврди официјелни холивудскибиограф, наводећи да је Нуријев одржавао и нежне везе са Жаклинимдевером ,Робертом.
Књига „Ружичасти троугао“ ,како најављују издавачи, неће оскудевати ускадалозноим сторијама .Прича почиње 1963.г. кад је Жаклина позвалаНурајева и његову партнерку д да наступе у Белој кући.
Присни односи између Жаклине и Рудолфа су трајали неколико година и нисупрестали ни после атентанта на Џона Кенедија.
У љубавни роман као треће лице ускаче Роберт Кенеди затечен како сељуби са балетаном Нурајевим у телефонској говорници.
Рудолф Нурајев, који је емигритрао из СССР-а 1961. није скривао својевезе са Жаклином Кенеди, нити је негирао интимне односе са њенимдевром,Робертом .
Сама Жаклина се често жажила писцу Тумену Капоте на сувише приснеодносе Нурајева са сваким чланом њене породице,међу којима и сањеним одрастајућим сином .
Подсећамо да је Нурајев умро од сиде 1993. и пред саму смрт је одаонеколико сензационалних тајни.
Својим енергичним интервецијама специјалне службе САД су спречиле да
већина од тих тајни никада не буде доступна широј јавности.
Il n'y a pas d'amour heureux !
Бранко Ракочевић