Гоца Тржан: Плакала сам као киша када се ТЛЗП завршио

31-12-2013 09:43:08 | | БЛИЦ/ mojenovosti.com |

Шоу "Твоје лице звучи познато" се завршио, а учесници сада сумирају утиске. Певачица Гоца Тржан каже да јој није било ни мало лако када су последњи пут сви заједно изашли на бину.

"Када је почела финална нумера и када смо сви заједно изашли на бину последњи пут расплакала сам се. Ма плакала сам као киша", признаје Гоца.

Међутим, она такође признаје да је једва чекала да се заврши јер су припреме и снимања били веома захтевни. "Овај шоу озбиљно црпи енергију и одузео ми је много времена. Претходна три месеца нисам имала живот, а и Кошутњак који је предивно место ми се смучио јер сам сваког дана била овде. Али то кажем сада, а за пар дана ће ми све ово ужасно недостајати", рекла је Гоца.
Дружење на снимањима је како каже било нешто посебно, а као најлепше тренутке Гоца издваја све оно што се дешавало иза камера. "Најлепши су били они тренуци иза бине, док смо спремали нумере, док смо причали вицеве, хранили се, доносили једни другима чоколадице, частили... То су неки наши тренуци који се нису видели на телевизији", казала је певачица.
Гоца каже да би много волела да је у шоу имала још неку женску улогу, међутим и међу бројним мушким улогама има своје фаворите.
"Омиљени наступ су ми били Цане и Кнез, а од женских Кристина Агилера. Било би супер да сам имала више жена онда бих вероватно имала више омиљених наступа".