На бини и Точак, Која, Чутура, Цане...

10-12-2015 09:24:46 | | / vostok.rs |

Најдуговечнији бенд у историји југословенске и српске рокенрол сцене - "ЈУ група", у среду је на конференцији за медије најавио концерт за 17. децембар у новобеоградској Хали спортова


НАЈДУГОВЕЧНИЈИ бенд у историји југословенске и српске рокенрол сцене - "ЈУ група", у среду је на конференцији за медије у "Метрополис кафеу" најавио концерт за 17. децембар у новобеоградској Хали спортова, поводом 45 година рада. На рођенданској свирци на бини ће јој се придружити и, како рече бас гитариста и оснивач "ЈУ групе" Жика Јелић, сјајни гости - Радомир Михајловић Точак, Душан Којић Која, Никола Чутурило Чутура, Зоран Костић Цане и Зоран Милановић.

- Репертоар ће бити у складу са слоганом концерта "45 година чистог рокенрола". Неће бити хронолошки, али ћемо направити пут кроз нашу каријеру и одсвирати све што публика очекује од нас - рекао је гитариста Петар Јелић.

Певач и гитариста "ЈУ групе" Драги Јелић додао је да ће у Хали спортова свирати и шест нових композиција са албума који ће објавити средином фебруара.

- Други пут у животу за 45 година свираћу заједно са Точком на сцени, и надам се да ту нећемо стати - казао је Драги. - Неизмерно се захваљујем и Чутури који нам је написао шест текстова за нови албум.