До НАТО-а преко руских милиона

07-12-2015 11:43:18 | | / vostok.rs |


Гледећа 29. чланица НАТО алијансе, дукљански државолики провизоријум неоусташке провинијенције, инклинира да постане планетарно чудо невиђено. Са два камиона војника, једном исправном газелом, једном касарном, гробљем зарђалих бродова и (што јес, јес), контигентом у Афганистану и Савом др Кентером утрчава у фото финишу у Четврти Рајх. Прва коју су НАТО браћа прије позивнице бомбардовала. Једина која улази у Ујка Семов пакт да привуче инвестиције истих оних мултинационалних колонијалиста који живе од черупања таквих државица.

Није џаба Дон Микеле био талентован Титеков омладинац. Броз је социјализам развијао америчким милионима, а диктатор Дукље и Брда на издисају хоће да развија НАТО руским милијардама. Принцип је исти, све су остало нијансе.

Ни привреде, ни индустрије, ни монете, ничега сем мафиократије, Удбе и САЈ, подјеле народа и каиновске опсесије да јово наново забија нож у леђа мало Србљима мало Русима. Мора се признати, за некога ко је тридесет година власти проводио по америчким амбасадама а да не зна ни ријеч енглеског, велики успјех. Нажалост неће у њему дуго уживати, јер Стејт Дипартмент диктаторе са врха фиоке приликом првог раскусуравања шкартира.

Владање банана државицама преко корумпираних диктатора и војно полицијских хунти Ујка Семова администрација успјешно је апсолвирала у Јужној Америци. Сад је за геостратешко чачкање са Русима дошао ред и на брдовити Балкан. Кривошијски адмирал на челу Ђенералштаба једва чека миг министарке Круеле Де Вил да контигенту изда команду, па да мрским Русима учине оно што није пошло за руком Наполену и Хитлеру. Дукља је на вријеме руској економији задала смртни ударац уводећи јој санкције и привлачећи милионе за Дукљанске вртове па је сад Америма лако да их докусуре. Прије тога ће разрадити оперативне планове како да у садејству са албанским снагама очисте Косовску Митровицу од Срба како не би угрожавали Бондстил.

Дражесно је и што су Тхе Позивницу дукљанске главешине како и приличи таквом повијесном тренутку прославили скромним омажом Петровданској скупћини на пријестолном Цетињу, граду хероју који се том пригодом окитио НАТО барјацима. Није баш Бироли ни кукасти крстови, али су Столтенбергова слика и стилизована свастика која подсјећа на компас послужили. У Бар је напрасно упловио амерички разарач, а Дукља је у у знак захвалности хитно у братску Хрватску одаслала појачање у виду сексуалних дјелатница које ће пренијети изразе радости и уважавања, дижући морал вољеној савезничкој армади.

Искрено, драго ми је због Катунског Гебелса. Коначно и њему да крене па да пуног срца засвира уз клавир Секулину химну са све три ноте. Нија га гротица, нешто ишло последњих мјесеци, странчица му се уситњава, Микеле тријеби жито од кукоља, дијели недјељиво страначко тијело на подобне и неподобне национал социјалисте. Нека се и Катунски Гебелс мало зарадује прије него што поново опозицији почне да продаје причу о техничкој влади и потреби уласка у НАТО због владавине права, привлачења инвестиција и климатских промјена.

IN4S