Налазите се на страници > Почетна > Спорт > Ђоковић: Смањи мало...

Ђоковић: Смањи мало...

17-08-2015 12:34:54 | | / vostok.rs |


Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у финале Роџерс купа у Монтреалу победом над Жеремијем Шардијем са 6:4, 6:4, а после меча новинаре су највише занимали детаљи око терена. Наиме, Новак је током тог меча два пута тражио помоћ лекара, а у једном тренутку током првог сета пожалио се да је осетио мирис марихуане.

Током меча Новак Ђоковић је у два наврата затражио помоћ лекара па му је физиотерапеут у два наврата масирао подлактицу десне руке, али, на срећу, није реч о повреди, објаснио је најбољи тенисер света.

"То је нешто што дође и прође. У овом тренутку није пријатно играти, али то је нешто што је саставни део нашег посла. Није нешто о чему треба бринути", рекао је Ђоковић.

У паузи између два сета Новак се обратио судији Карлосу Бернардесу са притужбом да је опет осетио снажан мирис марихуане и подсетио да је исто осетио раније током меча дубла.

"Неко пуши марихуану, завртеће ми се у глави од тога", рекао је Ђоковић.

Иако озбиљна примедба, она их је обојицу насмејала као и публику, а то је постало и хит на друштвеним мрежама. Нарочито Новакова опаска како се искрено нада да ће тај гледалац прескочити бар финале.

"Боже, не можете да поверујете колико је било лоше. Ко год да је, изгледа да је био под јаким дејством марихуане и надам се да неће доћи на финале, мирис је био баш непријатан, нисам баш уживао", рекао је Новак.