ОЖЕНИО СЕ БАНЕ МОЈИЋЕВИЋ: Цео Гранд се сјатио на Златибор!

31-08-2013 03:18:35 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Младенци нису желели новинаре, па су на хотелске прозоре навукли завесе. У сватовима било 600 званица.

Колоне аутомобила кретале су се јуче ка Златибору. Као да је баш сад у јеку туристичка сезона. И сви они су тражили место на паркингу испред хотела „Палисад“. Разлог доласка толиког броја људи на једну од најлепших србских планина је свадба Банета Мојићевића, победника прве сезоне такмичења „Звезде Гранда“. Он је склопио грађански брак с Милицом Мићевић, која је у петом месецу трудноће и која је узела његово презиме, а за данас је заказано црквено венчање у Мачкату. У порти ће се наћи само најближа фамилија, док је јучерашњи дан био за весеље с колегама, пријатељима, пословним сарадницима.

Младенци нису желели новинаре, па су на прозорима хотелске сале биле завесе. А унутра око 600 званица. Мало је рећи да се играло и певало. Ма, био је хаос. Како би другачије и било кад се толико певача окупило на једном месту. Микрофон је само прелазио из руке у руку, од Дејана и Саше Матића, преко Динче, Саше и Николине Капор, Славице Ћуктераш, Јелене Костов, Александре Бурсаћ, Милице Тодоровић...
Цео „Гранд“ се сјатио на Златибор. Међу гостима није био Саша Поповић, који је због обавеза одустао од пута, али је послао пригодан поклон. Са друге стране, Лепа Брена стигла је на свадбено славље у вечерњим часовима. Газдарица „Гранда“ одушевила је младенце и званице пошто се одмах латила микрофона, направивши одличну атмосферу својом песмом.