ТЕРОРИСТИ ОТЕЛИ ПАКИСТАНЦА ЗБОГ ДУГАЧКИХ БРКОВА

11-08-2013 09:35:27 | | / mojenovosti.com |

Грађанин Пакистана Амир Малик Мухамед-Хан Африди однеговао је бркове дуге 75 сантиметара , али своје мрке брке није опустио попут нашег Вука Мандушића,него их је добрано ушиљио и као антене усмерио на супротне стране.

Што је посебно разбеснело радикалне исламисте.
Па су га киднаповали, али за откуп нису тражили ништа друго –него да обрије бркове.
Ако то неће сам да уради, наћи ће се ко ће то учинити.
И нашло се.
Четрдесет осмогодишњег пакистанског бизнисмена Мухамеда –Хан Афридиа , оца десеторо деце, терористи су након што су му обријаЛи бркове дуге 75 сантиметара, пустили из заточеништва да их одсад сам брије са слободе.
Али Африди их није послушао, него је бркове након извесног времена пустио и опет довео у првобитно стање , јер они су не само његов имиџ, него и симбол слободе личности.
Како пише Дејли мејл (ДаилyМаил) ,одкад је поново почео да добија претње од исламских терориста, Мухамед се скрива променивши место боравка.
Али без обзира на претње, нема намеру да се растане са брковима на чију негу троши 30 минута сваког дана и још 100 фунти месечно.
Не искјучује се могућност, саопштава енглески лист, да у скорој будућности господин Африди са породицом напусти Пакистан и да својим брковинма почне привлачити радозналост станвника Уједињених Арапских Емирата , Велике Британије, Кнаде или САД.
Да му пожелимо савко добро и сваку срећу.
Њему и његовој породици, урачунавјућу у њу и бркове, којима се прославио.
Заслужио је.