ЈК испалила малишане ометене у развоју

11-08-2013 10:33:22 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Ништа јој није свето Карлеуша обећала штићеницима Дома у Ветернику да ће их посетити после концерта на Ушћу и донети донацију, што до данас није учинила.

Шта друго може да се каже за особу која искористи децу ометену у развоју да изрекламира свој концерт, обећа им помоћ и више никад се не јави. Е баш то је урадила Карлеуша. Она ни скоро два месеца откако је доживела дебакл на Ушћу није отишла у Дом за децу и омладину ометену у развоју у Ветернику да испуни оно што је рекла.

Супруга фудбалера Душка Тошића је 6. јуна посетила ову установу, деци поделила сто карата за концерт, рекла да ће им обезбедити два аутобуса да дођу у Београд и обећала да ће их одмах после Ушћа посетити и донети помоћ. Чим је окренула леђа, она је заборавила своје речи. Нити је деци послала аутобусе, нити се икад више појавила у Ветернику. Није се удостојила ни да их позове телефоном. Као да су јој деца крива што је на Ушћу пукла као звечка.
- Кад је Јелена била код нас, донела нам је 100 карата за свој концерт. Тад нас је питала шта желимо да нам донесе кад прође концерт. Углас смо рекли да нам треба веш-машина и да бисмо највише волели да нам поправе фискултурну салу и базен - каже за Курир један од штићеника установе.
- Обећала је да ће нам све то донети чим јој прођу обавезе. Међутим, није се више јављала. Ми смо били на Ушћу, превоз смо сами организовали. Више пута смо је звали, али се није јављала - разочаран је штићеник овог дома.