Сиринићки Срби: На КиМ се историја поновила – нови аге и бегови су (Тачијеви) Срби који су на издаји свога народа стекли огромно богатсво

10-08-2013 11:34:03 | | ФБРепортер/ mojenovosti.com |

Један од разлога преласка Срба из православне вере у ислам био је познати “данак у крви” где су најспособнија србска деца на силу одвођена у Турску, где су им мењана имена, где су учена о исламу и спремана за ратове у име ислама и тадашње државе Турске. agaДруги разлог преласка у ислам био је привилегован положај који су имали сви они који су то учинили. Многи су тако постајали аге и бегови и имали утуцај на православно србско становништво у то време.

Данас на Косову и Метохији као да се понавља историја.

Прво су исти ти исламисти а сада шиптари протерали са Космета све што се србско протерати може, онда су организовали “данак у крви” кроз масовна киднаповања, убијања и трговину људским органима, а да би пројект по турском сценарију из доба османлија у потпуности успео, од појединих Срба који продају свој народ и државу праве нове аге и бегове, који се ни по чему не разликују од Албанаца.


Те нови аге и бегови су Срби (сада само по имену и презимену) из Тачијеве Самосталне либералне странке, који су на издаји свога народа стекли огромно богатсво у милионима, себи обезбедили повлашћен статус у недовршеном пројекту који се зове Велика Албанија, а Србе претварају у косоваре и спроводе тоталну контролу и вазалство над њима.

Рецимо НЕ косоваризацији Срба

Супротставимо се агама и беговима из самосталне либералне странке