Игбала пребила Екрема због порнића са две девојке

05-08-2013 12:12:46 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Није се добро провео Господу супруга гађала шерпама и налупала му шамаре кад је сазнала да је снимио филм за одрасле.

Екрем Јеврић добио је батине. И то ни од ког другог него од своје жене Игбале. Она га је пропустила кроз шаке пре петнаестак дана, кад ју је посетио у Америци. Господа је жени признао да је у Београду снимио филм с две девојке - Кубанком и Српкињом. Иако се надао да ће од ње добити само похвале јер је осмислио нови бизнис који ће му донети новац, добио је шерпу у главу.

- Екрем је отишао у Њујорк да се види с породицом, али је његов боравак био баш болан. Игбала је полудела због порнића. Он је сад у Црној Гори, али тамо не прича о свом новом пословном подухвату јер су му то забранили продуценти. Међутим, блиским пријатељима поверио се да га је пребила Игбала и да се тресао ко прут колико се уплашио. Гађала га је шерпама, тањирима, вазама. Пола стана у Њујорку је полупала. А кад се ни после десет минута демолирања куће није смирила, радиле су песнице и пљуштали шамари - прича извор близак Екрему, ком се овај пожалио.
Након што се онако модар и црвен од батина Екрем расплакао, почео је да јој се правда да су га напили, да није био свестан својих поступака и да није знао да га снимају. Сву кривицу свалио је на две „глумице“ из његовог филма, тако да није искључено да ће их Игбала рашчерупати само да их негде сретне!