КРАЈ ЗБОГ ПРЕВАРЕ: Разводе се Бојана и Владимир Стојковић!

21-07-2013 04:35:36 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Бивши голман Партизана поднео захтев за окончање четворогодишњег брака јер је сазнао да га је супруга варала.

Како Курир ексклузивно сазнаје, захтев је поднео бивши голман Партизана јер је дошао до информација да га је жена варала. Како се већ извесно време прича, до Стојкета је стигло да се Бојана тајно виђала с другим мушкарцем.

- Стојковићу не пада на памет да опрости жени. Њихов развод је у току, ускоро ће бити и званично слободни. Чврст је у намери да се брак оконча јер превару не може и неће да опрости. Иако је Бојана покушала да среди ситуацију, он је пронашао чврсте доказе да му није била верна - каже наш извор близак још званичним супружницима.
Ни Бојани није лако, али се помирила са чињеницом да је њеном браку дошао крај. Њима свакако нису цветале руже и већ дуже време су преживљавали озбиљне кризе. Сад није било речи о томе да се ситуација реши.
Фудбалер је потврдио наше сазнање.
- Тачно је да се Бојана и ја разводимо. Судски поступак је у току и ускоро ће бити завршен. Одлучили смо да се споразумно разведемо. За обоје је тако најбоље. Покушавали смо неколико пута да спасемо брак, али нам није ишло. Остали смо у добрим односима. Нас двоје се овим поводом више нећемо оглашавати и молимо вас да имате разумевања - рекао нам је Стојковић.
Подсећања ради, Стојковићи су највећу брачну кризу имали крајем 2011. Тад су били на корак од развода због његове преваре. Како се причало, било је и физичког малтретирања, због чега је Бојана потражила помоћ полиције, али су после двомесечног хаоса ипак једно другом дали нову шансу. Она није дуго трајала и сад је крај коначан.
Стојковићи имају двоипогодишњег сина Лава.